Schrijf in mijn gastenboek
 • clementine bruinink (12 november 2017): 10 november j.l. weer bij joke een workshop gedaan, met een clubje van 6 dames. super gezellig en het restultaat is geweldig. voor de 2e keer, en het gaat steeds beter. joke helpt je goed en onder het genot van de lekkere dingen was het weer een leuke middag. groetjes clementine bruinink.
 • marian Spee (30 april 2016): Marian Spee Op 29 april ging ik voor de 5de keer naar een workshop van Joke. Het werd evenals bij de vorige keren weer een feestje. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het kaartje met de namen bij de deur, de koffie de heerlijke lunch tot de afsluiting met een drankje en heerlijke hapjes. Er worden ook foto's gemaakt, die je via de mail krijgt. Je mag zelf een onderwerp meenemen of je kan iets uitzoeken uit de vele boeken. Het is erg gezellig om met een klein groepje te schilderen en je weet dat je altijd op de hulp van Joke kan rekenen. Heel erg bedankt voor de zoveelste gezellige dag en het mooie schilderij.
 • roelie polet (13 maart 2016): 5 maart was het zo ver. Het cadeautje van mijn man werd werkelijkheid. Wat een feestje. Heerlijk verwend met hapjes en lunch terwijl Joke ons stimuleerde een zo goed mogelijk eigen schilderij te maken. Aan het eind van deze dag ging ik trots met mijn schilderij naar huis. Thuisfront genoot en we hopen in het najaar samen te genieten van het coachen en de gastvrijheid van joke tijdens een nieuwe workshop!
 • Henny van Dijck (13 maart 2016): Als je vijf keer een workshop bij Joke gevolgd hebt en elke keer met een prachtig schilderij naar huis gaat, wil dat nogal wat zeggen. Ik geniet van de positieve sfeer. De hulp als je het even niet zit zitten omdat de inspiratie weg is. Niet te vergeten de verwennerij met drank, hapjes en heerlijke lunch. Ik kan het iedereen aanraden. Het zijn dagen om nooit te vergeten omdat het bewijs van die dag aan de muur hangt.
 • Jeannette van Egmond - van den Berg (7 maart 2016): Wat een gezellige, sfeervolle dag was het zaterdag 5 maart 2016! Weer wat nieuws geleerd en we zijn door Joke echt verwend! Een dag om niet snel te vergeten!!
 • Milou Huijbregts (19 november 2012): Het was een heel gezellige dag, leuke mensen, heerlijk eten en natuur het schilderen. Ik heb er toch weer wat van opgestoken. Je had het fantastisch voor elkaar en bedankt voor de foto's.
 • Joke Bredschneijder (18 november 2012): Wat heb ik genoten van een dag schilderen. Het mag dan workshop heten, voor mij was het een dag van ontspannen. Naast stimulerende artist ben je ook nog eens een perfecte gastvrouw. Zo'n dag gun ik iedereen. Heel veel dank voor de leuke foto serie.
 • Beppie Wouters (19 mei 2012): Net teruggekomen van een grandioze workshop acrylschilderen. "Heb je enige ervaring?" vroeg Joke mij. "Nee, eigenlijk niet." zei ik schuchter. En wat schetst mijn verbazing: ik kom na een heerlijke verwendag met heerlijke hapjes, drankjes en handige tips thuis met een vrolijk Zonnebloemschilderij. "Het zit wel in je", bemoedigde Joke mij. Mijn dag kan niet meer stuk. Joke, superbedankt. Naast het feit dat je geweldige kunstwerken maakt ben je ook een geweldige gastvrouw.
 • Lenie van Altena (21 april 2012): Hoi Joke, Bedankt voor de leuke foto's, de gezellige dag met de heerlijke verwen momenten vol met lekkere dingen!! En dan mijn schilderij....iedereen vond hem geweldig mooi!! En zelf ben ik er beretrots op!! Het was een zeer geslaagde dag ! Groet Lenie
 • Anita van Houten (21 april 2012): Hoi Joke, Was was alles ontzettend verzorgt en gezellig. Ik heb echt genoten vandaag. Nogmaals bedankt, ook voor alle lekkers. Leuk dat je zo snel de foto's hebt gestuurd. Lieve groetjes Anita
 • mineke v d walle (20 april 2012): hallo Joke, het was een heerlijke dag, ik heb genoten van je aandacht en hulp,daarnaast heb je ons weer heerlijk verwend. en het belangrijkste:een heel mooi resultaat! groetjes Mineke
 • Dilia (4 maart 2011): Ik heb erg genoten van de workshop acryl schilderen. Het was zeer verzorgd en heel gezellig. Ik ben ook naar huis gegaan met een schilderij waar ik helemaal tevreden over ben. Ik ben van plan dit vaker te doen, Zo'n dag doet een mens goed. Dilia
 • Riet (19 februari 2011): Beste Joke, Via exto al een tijdje lid van jouw nieuwsbrief. Prachtige werken. Binnen het bedrijf waar ik werk is er ruimte voor exposities, wil je hier contact met mij over opnemen? Zal mijn emailadres mailen. Zie dat je sindskort ook workshops houdt, ben erg geinteresseerd wat de mogelijkheden zijn voor bedrijven (bijv. in het kader van teambuiling). Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Riet Bijleveld
 • Anna Lagerweij (23 september 2009): Hoi joke, Wat een talent heb jij, ik ben erg onder de indruk. groeten Anna
 • Ina van Gessel (16 september 2009): Hoi,Joke,ik zie voor het eerst jouw site Ik ben zeer onder de indruk. Heel leuk. Heel veel groeten,Ina.
 • Margo van Vegchel (11 april 2009): Hoi Joke, Mooie speels en afwisselend werk, Complimenten
 • Janny (17 maart 2009): Ben toch wel heel erg benieuwd hoe de pinguins er uit komen te zien. En mijn complimenten voor it's her en him. Zijn echt schitterend. Groetjes, Janny